مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: میانگین رسیدن آتشنشانها به محل حادثه ۴ دقیقه و ۲۰ ثانیه است که سعی میکنیم این مورد را بهبود ببخشیم و آتش نشانها خود را در سریعترین زمان ممکن به محل مورد نظر برسانند.
به گزارش نبض تهران، آیین بهرهبرداری از دو ایستگاه آتشنشانی ۱۳۵ و ۱۳۸(بانوان آتشنشان) با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری امروز سهشنبه هفدهم بهمن ماه برگزار شد.
قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این مراسم اظهار کرد: به روح شهدای انقلاب و ۶۱ شهید سازمان آتشنشانی تهران درود میفرستم و همچنین سلامتی ۱۳۰۰ جانباز سازمان آتشنشانی که برای ارتقا جایگاه ایمنی و حفظ جان و مال شهروندان دچار مصدومیت شدند و با وجود مشکلات در صحنه عملیات انجام وظیفه کردند، از درگاه الهی خواستارم.
وی اضافه کرد: نظر به اینکه پهنه گسترده شهر تهران با معضلاتی همچون جمعیت پذیری و افزایش جمعیت خودرو روبه است، نیاز به ایمنی هوشمند دارد. رفتار حریق نسبت به قبل متفاوت شده است، به طوری که بعد از 10 دقیقه که حریق شروع میشود وقتی که آتشنشانان به محل حادثه میرسند، گویی یک ساعت از حریق گذشته است و به همین دلیل باید نسبت به تاسیس ایستگاه های جدید و تربیت نیرو اقدام کنیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تصریح کرد: میانگین رسیدن آتشنشانها به محل حادثه ۴ دقیقه و ۲۰ ثانیه است که سعی میکنیم این مورد را بهبود ببخشیم و آتش نشانها خود را در سریعترین زمان ممکن به محل مورد نظر برسانند.
وی تاکید کرد: پیشگیری و آموزش شهروندی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و تمام تلاش ما این است که با کمک رسانههای جمعی در فراگیر شدن آموزشهای مهارتی برای شهروندان اقدام کنیم.
محمدی افزود کرد: در سال گذشته مصدومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن در تهران با ارائه آموزشهای شهروندی به ۳۸ درصد کاهش پیدا کرد و اهمیت آموزش و آگاهی بخشی به شهروندان از این مسئله به خوبی مشخص است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، در ادامه بر اهمیت به روزرسانی و پیشرفته شدن تجهیزات و ابزار مورد استفاده آتش نشانها تاکید کرد و گفت: اقدامات لازم برای ورود تجهیزات مدرن و به روز باید در دستور کار شهرداری تهران قرار بگیرد و استفاده از نردبانهای هیدرولیکی مدرن در حادثه گاندی و اثربخشی استفاده از این نوع تجهیزات را به اثبات رساند.
انتهای پیام/