محمدخانی: قطع درختان پارک قیطریه، یک هیاهو برای هیچ بود

0
168

سخنگوی شهرداری تهران گفت: بحث قطع درختان در پارک قیطریه برای ساخت مسجد، یک هیاهو برای هیچ بود و ساخت مسجد در پارکها بر اساس برنامه‌های از پیش تعیین شده انجام می‌شود.

به گزارش نبض تهران، نشست خبری عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران، امروز دوشنبه پنجم آذرماه با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

محمدخانی در این نشست خبری گفت: ما در هفته‌های آتی خانه روزنامه‌نگاران شهر را افتتاح می‌کنیم و عملیات عمرانی آن به پایان رسیده است.

سخنگوی شهرداری تهران در مورد سرانجام پرونده برقی سازی تاکسی و اتوبوس بیان داشت: از دولت قبلی و کنونی بابت پشتیبانی تشکر می‌کنیم گریزی برای برقی سازی تاکسی و اتوبوس برای برون رفت از ترافیک و اتوبوس نداریم و ویژه کارها را پیگیری کرده‌ایم.

وی بیان داشت: ۱۰ دستگاه اتوبوس و ۱۵۰ تاکسی به زودی در سطح شهر تهران تردد خواهند کرد. دستگاه‌های دولتی و نظارتی همکاری خوبی در این زمینه دارند و امیدواریم این مسیر به سرعت ادامه داشته باشد. البته در تلاشیم تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده تعداد اتوبوس‌ها را به ۵۰۰ دستگاه برسانیم.

محمدخانی در ادامه در پاسخ به سوال مهر در مورد دلیل تغییرات و انتصابات مداوم شهرداران مناطق، معاونان و مدیران شهری اظهارداشت داشت: روز گذشته یکی از اعضای شورا با ادبیات نامناسبی این موضوع را نقد کرد. برخی از اعضای شورای شهر بار اولشان نیست. ما از تکرار این ادبیات خودداری می‌کنم و ترجیح می‌دهم جهت پرهیز از اختلال افکنی پاسخ عبارت‌های توهین آمیز را ندهم چرا که در شأن جمع ما نیست.

وی افزود: نرم تغییرات مدیران شهری نسبت به قبل کمتر است و اتفاق جدید نیست و البته برخی قهری و ناگریز است.

سخنگوی شهرداری تهران بیان داشت: به طور مثال شهردار منطقه ۲۲ با حکم وزیر کشور در سازمان شهرداری‌ها رفتند و منصوب شدند و مواردی از این دست داریم در عین حال مدیریت پویا برای حل مسائل شهر است و این مسیر را باید با قدرت ادامه دهند و با تصمیم شهردار و کمیته‌های ارزیابی این اقدامات صورت می‌گیرد.

محمدخانی گفت: تغییرات جهت تسریع خدمت رسانی با مردم انجام و به معنای پویایی و سرعت در تصمیم گیری در نظر گرفته شده و برای شهرداری تهران کاملاً امر طبیعی است.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از آغاز به کار پایانه شرق در هفته‌های آینده خبر داد و افزود: باغ راه حضرت زهرا به طول ۹ کیلومتر بین مناطق ۱۷ و ۱۸ در ماه‌های آینده به بهره برداری خواهد رسید. راه اندازی آزمایشی تراموا نیز در ماه‌های پیش رو در یکی از خطوط اتوبوسرانی انجام خواهد شد.

وی در رابطه با تفاهم نامه شهرداری با وزارت کشور جهت ساخت مسکن با بیان اینکه در پروژه‌های مسکن بزرگ مقیاس، شروع کار بدون صدور پروانه اقدام رایجی است و به صورت طبیعی تفاوت‌هایی برای انبوه سازی و اقدامات جهشی وجود دارد، گفت: در بخش‌های دولتی، حاکمیتی و نهادهای عمومی با رعایت ملاحظات و نظارت‌های قانونی، این اتفاق می‌افتد. برای تسریع در ساخت، مجوز اولیه برای تجهیز کارگاه و تیم‌های فنی و مهندسی صادر می‌شود و تمام این موارد ذیل کمیسیون ماده پنج صورت می‌گیرد.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: بحث قطع درختان در پارک قیطریه برای ساخت مسجد، یک هیاهو برای هیچ بود و ساخت مسجد در پارکها بر اساس برنامه‌های از پیش تعیین شده انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در هماهنگی با دولت در انبوه سازی مسکن شرایطی دیده شده که اقدامات صورت بگیرد. ما بحران بافت فرسوده را در تمام شهرهای بزرگ کشور شاهد هستیم و اگر تدبیری اندیشیده نشود بحران و وضعیت خطیرتری رخ خواهد داد.

محمدخانی در مورد بهره‌برداری از پروژه ادامه یادگار امام (ره) گفت: امیدواریم در خردادماه سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد و یک بزرگراه سراسری همچون بزرگراه امام علی (ع) را شاهد باشیم و یک مسیر مواصلاتی شمالی- جنوبی در غرب شهر به بهره برداری برسد.

سخنگوی شهرداری تهران در رابطه با رفع ابهامات قرارداد شهرداری تهران با چین، یادآور شد: در مورد قرارداد چین و سازمان بازرسی، خبری هفته گذشته توسط یکی از رسانه‌ها منتشر شد که یک روایت سینمایی پرکششی بود که بر اساس آن در جلسه سازمان بازرسی دعوایی صورت گرفته و غیر از این روایت فانتزی موضوع مورد توجه این بود که هیچ منبع معتبری برای آن خبر وجود نداشت و ما از هر مدیری پرسیدیم، اظهار بی اطلاعی کرد.

محمدخانی در رابطه با موضوع انتخاب شهردار تهران توسط مردم، یادآور شد: تصمیم گیری در مورد این موضوع در اختیار مجلس شورای اسلامی است و طبیعتاً هر قانونی در مجلس تصویب شود، همه مجموعه‌ها و شهروندان ملزم به رعایت آن هستند و اگر چنین تصمیمی بگیرند، مدیریت شهری تابع آن خواهد بود. گرچه مشخص نیست که این موضوع به انتخابات بعدی شوراها خواهد رسید یا خیر؟

وی ادامه داد: در این دوره مدیریت شهری ما پویش بزرگ من شهردارم را اجرایی کردیم و بخش قابل توجهی از اختیارات مدیریت شهری را به شهروندان دادیم که در سال اول بیش از سه همت، سال دوم نزدیک به ۹ همت و امسال بیش از ۱۰ همت اعتبار برای پروژه‌های این طرح اختصاص داده شده است. پویش من شهردارم ۳ از دهم آذرماه آغاز و پروژه‌ها با رأی مردم انتخاب می‌شود و این طرح‌ها را شهرداری در قالب لایحه بودجه به شورا ارائه می‌دهد. این نوع از مدیریت یکی از اصول دموکراسی است که شهرداری به آن عمل می‌کند.

وی افزود: شهرداری تهران قطعاً و حتماً خود را تابع ۱۰۰ درصدی دستگاه‌های نظارتی می‌داند. این دستگاه‌ها از جمله سازمان بازرسی ممکن است سوالاتی داشته باشند که در فضای کارشناسی به آن پاسخ داده می‌شود. بر اساس آخرین گزارشات، همکاری سازنده و همراهی مثبت و رو به جلو در برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهرداری و سازمان بازرسی وجود دارد و مسیر رو به جلو است و این موضوع از دغدغه‌های آنهاست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here