پایداری تولید و توسعه کیفیت زندگی مردم، جزو مسئولیت اجتماعی فولاد خوزستان است

0
223

ابراهیمی گفت: مجموعه فولاد خوزستان همواره برای داشتن تولیدی پایدار به عنوان یک وظیفه شرعی و اعتقادی راسخ، توسعه‌ی کیفیت زندگی مردم، را مدنظر دارد.

به گزارش نبض تهران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان، در بیان فعالیت این شرکت در حوزه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، اظهار کرد: مسئولیت‌های اجتماعی در مجموعه‌های صنعتی با واژه پایداری تولید روبه‌رو است. این بدان معنا است که برای داشتن تولیدی پایدار باید به محیط پیرامون خود توجه ویژه داشت. مجموعه فولاد خوزستان همواره برای داشتن تولیدی پایدار به عنوان یک وظیفه شرعی و اعتقادی راسخ، توسعه‌ی کیفیت زندگی مردم، را مدنظر دارد.

وی افزود: مهم ترین مسئولیتی که شرکت فولادخوزستان درگیر آن است، محیط زیست است. به عنوان مثال انجام پروژه ویندفنسینگ که یکی از خاص‌ترین پروژه‌ها در حوزه‌ی پیشگیری از بادبردگی مواد در سطح کشور به‌شمار می‌آید، برای نخستین بار در فولاد خوزستان در حال انجام است. در واقع عمده آلایندگی که مجموعه‌های فولادی همچون فولاد خوزستان دارند، بادبردگی ذرات کنسانتره می‌باشد و در این حوزه با تعریف پروژه های مختلف اقدام‌های مفصلی انجام شده است.

ابراهیمی افزود: مردم خوزستان مردم فقیری نیستند. ما اعتقاد داریم که مردم از منابع استان باید بهره‌مند شوند. اگر بخواهیم از منظر مشکلات به حجم کارها نگاه کنیم، حجم کارهای انجام شده کم است. اما اگر از منظر توان شرکت نگاه کنیم، تمامی توان شرکت در این راستا به‌کار گرفته شده است.

مدیرعامل فولاد خوزستان تصریح کرد: سعی شده که ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، ساختارمند باشد. همچنین به‌جای درمان‌های کوتاه مدت با کارهای زسرساختی و اساسی به درمان‌های بلند مدت پرداختیم. برای مثال در روستاهای اطراف با تایید هیات مدیره، سالانه یک پروژه انجام شده است. احداث و راه‌اندازی درمانگاه مجهز پزشکی، بازسازی و تعریض جاده دسترسی قلعه چنعان به کانتکس، اهدای جهیزیه و تجهیز مدارس انجام شده و طرح‌های دیگری به عنوان یک وظیفه‌ی مذهبی و ملی در دست انجام داریم.

ابراهیمی در پایان سخنان خود اضافه کرد: شرکت فولاد خوزستان به تنهایی نمی‌تواند تمامی مشکلات منطقه را رفع نماید، بلکه باید شرکت‌ها و سازمان‌ها با الگوبرداری از این شرکت، برای رفع مشکلات مردم گام بردارند. 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here