معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران گفت: کار ساخت هتل در بوستانهای جنگلی شهر تهران بیشتر در مرحله مطالعه بوده و هنوز قطعی نشده است.
به گزارش نبض تهران، حسین نظری معاون امور محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران، در خصوص ساخت هتل در برخی از بوستانهای جنگلی شهر تهران، اظهار کرد: من مصوبه مربوط به این مسئله را دقیقا یادم نیست اما یک مصوبهای از شورای اسلامی شهر تهران در این مورد داریم که کار ساخت ۵ هتل را از بعد گردشگری و از بعد پوشش حوزه بوم گردی در بعضی از بوستانها مطالعه و ارائه شود.
نظری تأکید کرد: کار ساخت هتل در بوستانهای جنگلی شهر تهران بیشتر در مرحله مطالعه است و اگر مطالعات کامل و در نهایت تصویب شود، با توجه به اینکه مصوبه شورای اسلامی شهر تهران را داریم قابل اجرا خواهد بود و زمان ساخت و اینکه هتلها در کدام بوستانها ساخته میشوند، هنوز قطعی نشده است.
ادامه افزایش مراکز میوه و ترهبار در سال جاری
وی گفت: از سال ۱۳۹۹ تا پایان سال ۱۴۰۲ ما ۵۳ مرکز میوه و ترهبار به شما مراکز تهران اضافه کردیم و آمار این مراکز به بیش از ۲۰۰ مرکز رسید.
نظری اضافه کرد: موضوع افزایش مراکز میوه و ترهبار کماکان ادامه دارد و اگر مناطق مختلف تهران زمین مناسب برای ایجاد بازار میوه و ترهبار داشته باشند اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در منطقه ۲ تهران در سال جاری ۱۰ مرکز جدید به تعداد مراکز میوه و ترهبار افزوده میشود و در سایر مناطق هم مراکز جدید ایجاد خواهند شد و وقتی بحث تملک حل شود ما آمادگی ایجاد ترهبار را داریم و صرفا بحث تملک مطرح است که مناطق بتوانند انجام بدهند و میدانید که موضوع زمین در شهر تهران بحث خودش را دارد.
نظری در ادامه یادآور شد: تفاوت قیمت و کیفیت میوههای مراکز میوه و ترهبار روی چند میوه که از طرف مردم پر مصرف و اساسی مثل سیب، پرتقال، سیب زمینی، پیاز، گوجه، خیار و … است مطرح بوده و قیمت این کالاها از بازار پایینتر عرضه میشود.
عملکرد متفاوت برخی مدیران مراکز میوه و ترهبار
وی همچنین تأکید کرد: اگر مردم شکایتی از بازارهای میوه و ترهبار دارند، با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند و یا به طور مکتوب برای من بنویسند و به من بدهند و بنده هم رسیدگی میکنم.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران اضافه کرد: برخی از بازارهای ما خیلی نمره خوبی در کیفیت و قیمت ميوهها در مقایسه با سایر مراکز دارند و این بخاطر این است که ممکن است مدیران ما و نحوه عملکرد آنها هم متفاوت باشد و این هم باید مدنظر باشد.
نظری همچنین تصریح کرد: فراموش نکنید که ما چون میوههای مراکز میوه و ترهبار شهرداری را به طور مستقیم از خود کشاورزها خریداری میکنیم، از هیچ مواد نگهدارنده یا واکسی برای میوهها که بعضی وقتها انجام میشود استفاده نمیکنیم و ما اصلا این قبیل میوهها را عرضه نمیکنیم و خود این موضوعات روی کیفیت میوههای ما اثر میگذارند.
وی یادآور شد: قبلا برنامهای برای افزایش شمار مراکز میوه و ترهبار انجام شد و چون تملک زمین مو د نیاز رخ نداده بود، نتوانستیم طبق آن برنامه پیش برویم و در حال حاضر برنامه جدید ما اعلام شده است و مناطقی که به ترتیب دارند مشکل تملک زمین را حل میکنند، با شناسایی دوستان ما در ترهبار باید دید که چند تا از زمینها صد در صد تملک شده و پس از بررسی عدد و رقم نهایی را اعلام کنیم.
افزایش سرانه فضای سبز مناطق کم برخوردار در سال جاری
وی اضافه کرد: در سال جاری یک تعداد بوستان مادر و کودک جدید در تهران ایجاد میشوند و بحث تملک باغات را مناطقی که فضای سبز کم برخورداری دارند و سطح سرانه فضای سبز پایینتر بوده و محرومیت سرانه داریم، امسال انجام خواهد شد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران تصریح کرد: آنچه که بیشتر میشود در خصوص افزایش سرانه فضای سبز تهران به آن اشاره کرد این است که در بحث کمربند سبز شهر تهران ما ان شاالله بیش از سال قبل که ۲۰۰۰ هکتار به این سرانه اضافه شد، را به مجموع کمربند سبز تهران اضافه خواهیم کرد که از ۵۰۰۰۰ هکتاری که در برنامه چهارم داشتیم عبور خواهیم کرد.
نظری تأکید کرد: با توجه به اینکه مسئله حفظ فضای سبز در کاهش آلودگی هوای پایتخت اهمیت بسیار زیادی دارد، در موضوع آبیاری این فضاها هم از آبیاری مکانیزه و زیر سطحی و سایر روشهای به صرفه و مدرن استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام/