پورثانی گفت: کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش جمع شدنی نیست و وظایف آموزش و پرورش را نباید با دیگر دستگاهها مقایسه کرد.
به گزارش نبض تهران، حجتالاسلام پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه ثریا با اشاره به اینکه متأسفانه در سالهای قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ و نیروی دم دستی نگاه میشد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که میبینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایههای دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربیهای پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.
در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم
وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاهها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.
حجتالاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغهمندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمیتوانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبهها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.
وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغهمندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر میخواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چارهای جز ورود با ضابطه گروههای جهادی ندارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.
معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی میکند
وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشتهایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی میکند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.
لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد
حجتالاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروههای مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد میتواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسأله را داریم و معتقدیم که درب مدارس را هم به روی گروههای مردمی باز میکنیم.
انتهای پیام/