توکلیزاده گفت: در مقایسه با گذشته و با بررسی مسیری که پشت سرگذاشته ایم به تراز شهر سلامت نزدیک تر از قبل هستیم هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
به گزارش نبض تهران، محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در چهارمین روز از برپایی نمایشگاه شهر سلامت و در حاشیه مراسم اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقه ویلچررانی که در بوستان لاله برگزار شد، افزود: در مقایسه با گذشته و با بررسی مسیری که پشت سرگذاشته ایم به تراز شهر سلامت نزدیک تر از قبل هستیم هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
توکلیزاده گفت: مناسب سازی شهر برای افراد دارای معلولیت و نیز دیگر گروه ها مانند سالمندان یا افراد کم توان از موضوعاتی است که ما را به عدالت در حوزه مدیریت شهری نزدیک و کمک می کند شهر در یک حوزه به مجموعه ای تراز برای دیگر شهرها و الگویی برای آنان تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه در دوره کنونی مدیریت شهری، واگذاری امور به مردم و نقش دهی به شهروندان برای اجرای برنامه های مرتبط به خود در دستور کار قرار داشته است، ادامه داد:در این دوره مدیریت شهری تلاش کردیم اجرای برنامه ها در هر گروه سنی و جمعیتی به دست خود مردم انجام شود.
توکلیزاده گفت: در حوزه افراد دارای معلولیت، سالمندان، سلامت روان و دیگر گروه ها و اقشار مرتبط با اداره کل سلامت، اقدامات انجام شده در 4 سال گذشته عمدتا با کمک کانون های مردمی و تشکل های ابسته به هر یک از اقشار جامعه هدف انجام شده است و اداره کل سلامت شهرداری نقش تسهیلگر و حامی را در اجرای برنامه ها بر عهده داشته است.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه راه طولانی را تا رسیدن به مشارکت حداکثری همه جامعه ذی نفع در برنامه های شهری در پیش رو داریم، گفت: مردمی سازی فعالیت ها در مدیریت شهری آغاز شده است. تشکل ها و کانون های مردمی و مردم نهاد با مطالبه گری در این حوزه و شهرداری با فراهم سازی زمینه های مشارکت با استناد به قوانین مصوب شورای ششم شهر تهران این امکان را فراهم کرده اند که حضوری پررنگ تر در برنامه های مدیریت شهری داشته باشند.
توکلی زاده در پاسخ به این سوال که نگرانی هایی درباره توقف رویه مردمی سازی در برنامه های مدیریت شهری در سال های آینده وجود دارد، با بیان اینکه نباید نگرانی در این زمینه وجود داشته باشد، توضیح داد: فعالیت هایی که شهرداری در جشنواره های مختلف مانند شهر سلامت به انجام رسانده است محصول فعالیت شهرداری به تنهایی نیست. مجموعه مدیریت شهری تنها یک ضلع از اضلاع شکل گیری چنین جشنواره هایی است و مبنا و پایه اصلی آن تشکل ها و کانون های مردمی هستند که در این حوزه فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: اکنون مصوباتی در شورای شهر ششم داریم و برنامه هایی در مدیریت شهری دنبال شده است که مبنایی است و زیرساخت لازم را برای اجرای جشنواره های مختلف شهری را فراهم کرده است. بعید است کسی با اجرای این امور و برنامه ها که موجب رضایت و خرسندی مردم می شود مخالفتی داشته است.بدون تردید رویدادهایی مانند شهر سلامت و برنامه هایی که مبنای مردمی و مردم محوری دارد در آینده نیز استمرار خواهد داشت.
دومین جشنواره شهر سلامت از 20اردیبهشت تا سوم خرداد هر روز از ساعت 16تا 22 در قالب 60غرفه ارایه کننده خدمات سلامت محور و نیز اجرای برنامه های جنبی مانند شهربازی برای کودکان و اجرای کنسرت در بوستان لاله پذیرای شهروندان است.
انتهای پیام/