رشد ۴۰ درصدی صادرات محصولات شیلاتی در ۳ماهه نخست امسال

0
170

در ۳ ماهه نخست سال جاری صادرات انواع محصولات شیلاتی در مقایسه با مدت مشابه گذشته از نظر وزنی بیش از ۴۰ درصد و از نظر ارزشی بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش نبض تهران، عباس مختاری مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان، درباره روند صادرات محصولات شیلاتی گفت: بر اساس اعلام گمرک جمهوری اسلامی ایران در ۳ ماه نخست سال جاری، صادرات انواع محصولات شیلاتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی بیش از ۴۰ درصد و از لحاظ ارزشی بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی افزود: میزان صادرات در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۲ هزار و ۲۸۲ تن و به ارزش ۹۳.۱ میلیون دلار بوده که در سال ۱۴۰۳ به رقم ۷۳ هزار و ۳۶۹ تن و ارزش ۱۲۱.۴ میلیون دلار رسیده است.

وی درباره میزان صادرات خاویار تصریح کرد: در ۳ ماهه ابتدایی سال جاری مقدار ۱۳۵۳ کیلوگرم خاویار و به ارزش ۷۲۱ هزار دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ از نظر وزنی ۸۲ درصد و از لحاظ ارزشی ۴۱ درصد رشد داشته است.

مختاری از رشد بیش از ۶۵ درصدی صادرات خوراک آبزیان خبر داد و گفت: میزان صادرات خوراک آبزیان در سال جاری ۲۳ هزار و ۷۲۴ تن و به ارزش ۲۰.۲ میلیون دلار بوده که از لحاظ وزنی و ارزشی بیش از ۶۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

وی صادرات انواع کپور ماهیان در ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ را معادل ۷ هزار و ۵۶۳ تن و به ارزش ۸.۸ میلیون دلار برشمرد و افزود: صادرات این آبزی تا پایان خرداد سال ۱۴۰۳ به میزان ۸ هزار و ۶۸۳ تن رسیده که دارای ارزشی معادل ۱۲.۱ میلیون دلار است.

میزان صادرات قزل‌آلا در ۳ ماهه نخست سال

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، بازار و توسعه آبزیان ادامه داد: صادرات ماهی قزل‌آلا از ۲ هزار و ۴۳۱ تن در ۳ ماهه اول ۱۴۰۲ که دارای ارزشی معادل ۶.۹ میلیون دلار بود به ۳ هزار و ۹۴ تن و به ارزش ۶.۶ میلیون دلار در سه ماهه ابتدای امسال رسیده است.

مختاری صادرات انواع ماهیان دریایی را در ۳ ماهه اول سال گذشته ۱۸ هزار و ۳۰۱ تن و به ارزش ۳۰.۶ میلیون دلار برشمرد و ادامه داد: با رشد بسیار مناسبت میزان صادرات انواع ماهیان دریایی در سال جاری به ۲۹ هزار و ۵۸۲ تن و به ارزش ۵۳.۳ میلیون دلار رسیده است.

وی در ادامه تصریح کرد: واردات انواع مواد اولیه و نهاده‌های آبزی‌پروری در ۳ ماهه نخست سال جاری ۱۳ هزار و ۹۷۲ تن و به ارزش ۳۷.۹ میلیون دلار برآورد شده است که تون‌ماهیان به عنوان اصلی‌ترین ماده اولیه کارخانه‌های کنسروسازی بیش از ۹۷ درصد اقلام شیلاتی وارداتی به کشور را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here